4.8
4,8/5

Bandenservice

Van vervanging tot uitlijning, Car Service Partner verzorgt alle bandenservice snel en zorgvuldig. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende bandenservices die onze Car Service Partners je aanbieden.

Bandenwissel

Seizoenen veranderen, banden ook! Het is belangrijk om bij wisselende weersomstandigheden je banden te laten wisselen. Onze ondernemers helpen je bij het kiezen van de juiste banden voor het seizoen en zorgen voor een snelle en professionele bandenwissel.

Balanceren

Onevenwichtige banden kunnen trillingen veroorzaken en de levensduur van je banden verkorten. Car Service Partner zorgt ervoor dat je banden perfect in balans zijn, waardoor je auto soepel en stabiel blijft rijden.

Uitlijnen

Een correcte uitlijning van je wielen is essentieel voor een optimale handling en grip op de weg. Onze geavanceerde uitlijningsapparatuur zorgt ervoor dat je wielen perfect uitgelijnd zijn, waardoor ongelijkmatige slijtage wordt voorkomen en je brandstofverbruik wordt verbeterd.

VInd jouw Car Service partner

en plan een afspraak voor de bandenservice

Garage zoeken

Reparatie

Zelfs de kleinste beschadigingen aan je banden kunnen een grote impact hebben op je rijervaring en veiligheid. Daarom bieden we snelle en effectieve bandenreparaties voor allerlei soorten schade, zoals lekke banden, scheuren, sneden of andere onregelmatigheden.

Vervanging

Volgens de wet moet de profieldiepte van je zomerbanden minimaal 1,6 millimeter zijn en voor winterbanden 4,0 millimeter. Hebben je banden minder profiel, dan wordt je auto afgekeurd en kun je een flinke boete krijgen. Bovendien is het gevaarlijk voor jou en andere weggebruikers om te rijden met banden die weinig profiel hebben. Het vergroot namelijk het risico op aquaplaning en het zorgt voor verminderde grip en langere remafstanden. Onze ervaren ondernemers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van nieuwe banden die passen bij jouw voertuig, rijstijl en budget.

Vind een partner in de buurt

Is het tijd voor de bandenwissel of zijn je banden toe aan één van de andere services die wij jou aanbieden? Vind een Car Service Partner bij jou in de buurt. Onze ondernemers staan voor je klaar.

Vind een Car Service Partner