4.8
4,8/5

Campers en Caravans

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur en veiligheid van je camper of caravan. Onze ondernemers gebruiken de nieuwste technologieën en hoge kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat jouw camper of caravan klaar is voor elk avontuur.

Onderhoud & reparatie


Wanneer we jouw camper of caravan nakijken, zorgen we ervoor dat je veilig en zonder gedoe de weg op kunt. We nemen de remmen, lichten en banden goed onder de loep om te zorgen dat alles tip-top in orde is. Ook kijken we of de verwarming, het water en de elektriciteit goed werken, zodat je onderweg geen verrassingen tegenkomt. We verversen ook alle vloeistoffen en zetten er nieuwe filters in. Kortom, we letten op de kleine details om te voorkomen dat je straks voor grote verrassingen staat. Zo kun jij zorgeloos genieten van je reis.

VInd jouw Car Service partner

en plan de accu-controle

Garage zoeken

Vind een partner in de buurt

Bij Car Service Partner weet je altijd waar je aan toe bent, want we communiceren open en eerlijk over de kosten en werkzaamheden. Onze ondernemers onderhouden jouw camper of caravan volgens de fabrieksinstructies. Zo kun je zonder zorgen weer de weg op!

Vind een vestiging