4.8
4,8/5

Remmen

Goed werkende remmen zijn belangrijk voor jouw veiligheid onderweg. Door regelmatig te laten controleren of alles nog goed werkt, voorkom je problemen en blijf je veilig op de weg.

Wanneer remmencontrole?

Wacht niet tot het te laat is! Als je merkt dat jouw remmen piepen, trillen of minder goed reageren, is het tijd om langs te gaan bij een Car Service Partner in jouw buurt. Onze ondernemers staan klaar om jouw remmen te controleren en indien nodig te repareren of vervangen, zodat jij weer veilig de weg op kan.

Controlepunten

Bij Car Service Partner checken we je remmen grondig. Want we willen er zeker van zijn dat ze goed werken en genoeg remkracht leveren om je auto veilig tot stilstand te brengen. Tijdens de remmencontrole kijken we naar alle belangrijke onderdelen: de remblokken en -schijven, de remvloeistof, de remslangen en de remklauwen. We doen ook een remsysteemtest om te checken hoe goed de remmen werken.

VInd jouw Car Service partner

en plan een remmencontrole

Garage zoeken


VIND EEN partner IN DE BUURT

Zijn je remmen toe aan vervanging of wil je ze laten controleren? Bij Car Service Partner ben je aan het juiste adres! Zoek vandaag nog een garage in de buurt, zo kun je weer met een gerust gevoel op weg.

Tekst hier…